» » MAXI SLIM CARB CONTROL
MAXI SLIM CARB CONTROLMAXI SLIM CARB CONTROLMAXI SLIM CARB CONTROLMAXI SLIM CARB CONTROL
MAXI SLIM CARB CONTROLMAXI SLIM CARB CONTROLMAXI SLIM CARB CONTROLMAXI SLIM CARB CONTROL
Svenska Vitaminer

MAXI SLIM CARB CONTROL

Svenska Vitaminer

Koszt wysyłki: od 9,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier DPD - 15,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 9,00 zł

Rodzaj produktu: suplement diety

Ilość tabletek: 60

Kuracja na: 20-30 dni

Cena: 115,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

Suplement diety Maxi Slim Carb Control jest doskonałym preparatem zmniejszającym kaloryczność posiłków oraz wpływającym korzystnie na poziom glukozy we krwi. Jego opatentowany składnik StarchLite® zmniejsza nawet o 66% trawienie węglowodanów (np. skrobi), a Chromax® oraz wyciąg z kory cynamonowca cejlońskiego wpływają korzystnie na stabilizację poziomu glukozy we krwi, dzięki czemu suplement diety Maxi Slim Carb Control pomaga zapanować nad apetytem na słodycze oraz zmniejszyć chęć na ciągłe podjadanie.

Pobierz ulotkę ▼ 
  • Opis produktu
  • Skład oraz dawkowanie
  • Opatentowane składniki
  • Badania i dowody
  • Dostawa i płatność
  • Do pobrania
  • Recenzje produktu

Preparat Maxi Slim Carb Control to suplement diety oparty na najwyższej jakości opatentowanych substancjach i standaryzowanych ekstraktach o skuteczności potwierdzonej  badaniami. Zawiera opatentowane składniki: StarchLite® i chrom w postaci Chromax® oraz standaryzowany wyciąg z kory cynamonowca cejlońskiego.

Polecany jest osobom, które chcą zgubić nadmiar kilogramów oraz dbającym o linię i utrzymanie właściwej wagi. Szczególnie sprawdza się u tych, którzy w swojej codziennej diecie spożywają posiłki bogate w węglowodany i produkty o wysokim indeksie glikemicznym (białe pieczywo, potrawy mączne, biały ryż, wyroby cukiernicze). Wskazany jest także dla osób, które pomimo prób mają problem z utratą wagi z powodu niestabilnego poziomu cukru we krwi oraz dla będących na diecie z zaleceniem ograniczenia węglowodanów.

Dzięki zawartości składników Maxi Slim Carb Control:

  • pomaga zachować prawidłową wagę,
  • zapobiega wchłanianiu cukrów i zmniejsza kaloryczność posiłków, poprzez hamowanie aktywności enzymu trawiennego alfa-amylazy,
  • pomaga utrzymać prawidłowy poziom cukru we krwi i zmniejsza apetyt na słodkie produkty,
  • ułatwia spalanie tkanki tłuszczowej dzięki stabilizacji poziomu insuliny,
  • wspiera metabolizm węglowodanów.

MAXI SLIM CARB CONTROL
suplement diety

ZALECANA DZIENNA PORCJA NIEZBĘDNA DO UZYSKANIA KORZYSTNEGO DZIAŁANIA PRODUKTU
1 tabletka 2-3 razy dziennie bezpośrednio przed posiłkiem, w szczególności bogatym w skrobię. Tabletkę zaleca się połykać w całości popijając wodą. 
 

Zawartość składników w zalecanej porcji dziennej: 2 tabletki 3 tabletki
StarchLite® opatentowany, standaryzowany wyciąg
z fasoli zwyczajnej Phaseolus vulgaris
1000 mg 1500 mg
Chromax® opatentowane źródło organicznego chromu (pikolinian chromu), w tym chrom 27 µg (67,5%)* 40,5 µg (101,25%)*
Wyciąg z kory cynamonowca cejlońskiego
Cinnamomum zeylanicum standaryzowany na zawartość
0,04% cynamaldehydu i 0,1% olejku cynamonowego
(w przeliczeniu na suszoną korę)
  100 mg
 

(1 g)
  150 mg
 

(1,5 g)

* % - procent referencyjnych wartości spożycia (RWS)

ISTOTNE INFORMACJE
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik produktu. Preparat nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Stosowanie preparatu przez osoby chore na cukrzycę powinno być poprzedzone konsultacją lekarską. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Preparat nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób odżywiania i zdrowy tryb życia są istotne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu.

PRZECHOWYWANIE
Preparat powinien być przechowywany w sposób niedostępny dla małych dzieci, w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.

INFORMACJA DLA ALERGIKÓW
Preparat nie zawiera alergenów pszenicy, alergenów soi, drożdży, laktozy i składników mlecznych. Produkt bezglutenowy.

INFORMACJA DLA WEGETARIAN
Produkt jest odpowiedni dla wegetarian.

SKŁADNIKI
Standaryzowany wyciąg z fasoli zwyczajnej Phaseolus vulgaris (StarchLite®), substancja wypełniająca (węglan wapnia), standaryzowany wyciąg z kory cynamonowca cejlońskiego Cinnamomum zeylanicum, substancje przeciwzbrylające (sól sodowa karboksymetylocelulozy usieciowana, karboksymetyloceluloza, sole magnezowe kwasów tłuszczowych, dwutlenek krzemu), substancje glazurujące (hydroksypropylometyloceluloza, polidekstroza, talk), średniołańcuchowe trójglicerydy, barwniki (dwutlenek tytanu, tlenki i wodorotlenki żelaza), naturalny aromat cynamonowy, pikolinian chromu (Chromax®).

StarchLite® jest zastrzeżonym znakiem towarowym firmy Pharmachem Laboratories Inc. Chromax® i logo Chromax® są zastrzeżonymi znakami towarowymi firmy Nutrition 21, LLC.

Masa netto: 46,26 g (60 tabletek po 771 mg)

Producent: Legosan AB, Szwecja
Importer: Svenska Vitaminer Sp. z o.o. ul. Kraszewskiego 36/123,  30-110 Kraków  

StarchLite® 
 

Starchlite® jest standaryzowanym i opatentowanym wyciągiem z fasoli Phaseolus vulgaris.  Surowiec jest w pełni naturalny, nie zawiera GMO i alergenów, a jego właściwości, skuteczność i bezpieczeństwo stosowania zostały potwierdzone badaniami1,2,3. Składnik ten został opracowany z myślą o osobach spożywających posiłki oparte na węglowodanach oraz dla tych, którym trudno jest wykluczyć z codziennej diety produkty skrobiowe. Starchlite® jest standaryzowany na aktywność hamowania enzymu trawiennego alfa-amylazy. Dzięki temu zapobiega trawieniu i wchłanianiu węglowodanów skrobiowych, co konsekwencji zapobiega wzrostowi cukru we krwi o 66%3. W efekcie zmniejsza kaloryczność posiłków oraz ułatwia spalanie tkanki tłuszczowej dzięki stabilizacji poziomu insuliny. 

Chromax® 

Preparat zawiera łatwo przyswajalny chrom organiczny w postaci chelatu – pikolinianu chromu. Użycie opatentowanej i przebadanej formy chelatu Chromax® zapewnia wysoką wchłanialność, stabilność i bezpieczeństwo tego składnika4,5,6
Chrom jest niezbędnym dla organizmu składnikiem odżywczym, który wspiera metabolizm, w szczególności węglowodanów oraz reguluje poziom cukru we krwi. Dzieje się tak dlatego, ponieważ chrom jest istotnym składnikiem czynnika tolerancji glukozy GTF (Glucose Tolerance Factor) organicznego połączenia chromu, niacyny i aminokwasów, biorącego udział w procesach regulacji stężenia glukozy we krwi i prawidłowego funkcjonowania insuliny. Z kolei właściwy poziom insuliny wpływa korzystnie na gospodarkę węglowodanową, a także tłuszczową organizmu. Utrzymanie prawidłowego poziomu glukozy we krwi i niezakłóconych przemian węglowodanów i tłuszczów jest szczególnie ważne dla osób, które na co dzień spożywają produkty bogate w węglowodany.


Cynamonowiec cejloński (Cinnamomum zeylanicum)
 

Preparat zawiera standaryzowany wyciąg z cynamonowca cejlońskiego Cinnamomum zeylanicum o stałej i gwarantowanej zawartości olejku cynamonowego (minimum 0,1%) i jego głównej aktywnej substancji cynamaldehydu (minimum 0,04%). Ponadto wyciąg jest dziesięciokrotnie zagęszczony (10:1), dzięki czemu jego dzienna porcja odpowiada aktywnej i skutecznej ilości suszonej kory (minimum 1 g).
Wyciąg z kory cynamonowca cejlońskiego utrzymuje prawidłowy poziom cukru we krwi, dzięki czemu pomaga zachować prawidłową wagę. Cynamonowiec posiada udokumentowane badaniami zdolności do regulacji poziomu glukozy. W badaniach z udziałem osób z niestabilnym poziomem cukru wykazał zdolność do regulacji i utrzymania prawidłowego poziomu glukozy7,8. Aktualnie aktywność działania cynamonowca przypisuje się polifenolom oraz aldehydowi cynamonowemu zawartemu w olejku cynamonowym.
Cynamon i jego wyciągi mogą mieć różne pochodzenie. Odmianą najbardziej cenioną jest cynamonowiec cejloński zwany prawdziwym (Cinnamomum verum, Cinnamomum zeylanicum) pochodzący z Ameryki Południowej, Indii i Sri Lanki. W odróżnieniu od cynamonowca wonnego (Cinnamomum cassia, pochodzenie Chiny, Wietnam) kora oraz wyciągi z cynamonowca cejlońskiego nie zawierają niekorzystnych dla zdrowia kumaryn9.


Referencje naukowe:
1. Celleno L et al. “A Dietary Supplement Containing Standardized Phaseolus vulgaris Extract Influences Body Composition of Overweight Mean and Women.” Int J Med Sci. 2007;4:45-52. 
2. Marilyn L. Barrett, Jay K. Udani, “A proprietary alpha-amylase inhibitor from white bean (Phaseolus vulgaris): A review of clinical studies on weight loss and glycemic control,” Nutrition Journal, March 2011
3. Udani J, Hardy M, Madsen DC. “Blocking Carbohydrate Absorption and Weight Loss: A Clinical Trial Using Phase 2 Brand Proprietary Fractionated Bean Extract.” Alt Med Rev. 2004;9(2).
4. Berner TO, Murphy MM, Slesinski R. Determining the safety of chromium tripicolinate for addition to foods as a nutrient supplement. Food Chem Toxicol. 2004 Jun; 42(6):1029-42.
5. DiSilvestro R.A., Dy E., “Comparison of Acute Absorption of Commercially Available Chromium Supplements,” Journal of Trace Elements in Medicine and Biology 2007; 21: 120–124.
6. Martin J, Wang ZQ, Zhang XH, Wachtel D, Volaufova J, Matthews DE, Cefalu WT. “Chromium picolinate supplementation attenuates body weight gain and increases insulin sensitivity in subjects with type 2 diabetes.” Diabetes Care. 2006 Aug;29(8):1826-32.
7. Khan A et al. “Cinnamon improves glucose and lipids of people with type 2 diabetes.” Diabet Med.2012, Dec;29(12):1480
8. Mang B, Wolters M, Schmitt B, Kelb K, Lichtinghagen R, Stichtenoth DO, Hahn A. “Effects of a cinnamon extract on plasma glucose, HbA, and serum lipids in diabetes mellitus type 2.” Eur J Clin Invest. 2006 May;36(5):340-4.
9. WHO Monografie wybranych roślin zielarskich, Genewa 1999,95-104 (WHO monographs on selected medicinal plants, WHO, Geneva 1999, 95-104).

Właściwości StarchLite®, Chromax® oraz wyciągów z cynamonowca cejlońskiego użytych w preparacie Maxi Slim Carb Control zostały zbadane w warunkach in vivo oraz in vitro. 

StarchLite®
 

W pilotażowym badaniu1 nad wyciągiem (podwójnie ślepa, placebo kontrolowana, naprzemienna próba kliniczna), uczestnicy otrzymali standaryzowany posiłek zawierający 60 g skrobi (cztery kromki białego chleba) wraz z 1500 mg wyciągu lub placebo. Po posiłku w grupie która otrzymała wyciąg zaobserwowano średnio 66% spadek w poposiłkowym stężeniu glukozy we krwi w porównaniu z grupą otrzymującą placebo. Dzięki temu wyciąg pomaga uniknąć konsekwencji związanych z typowym nagłym wzrostem poziomu cukru we krwi po spożyciu posiłku o wysokim indeksie glikemicznym.
W badaniu2 (podwójnie ślepa próba kliniczna) wykazano, że uczestnicy, którzy jedli najwięcej węglowodanów i spożywali suplement zawierający StarchLite® (Phase2®) stracili więcej wagi i obwodu w talii niż grupa placebo. W zależności od całkowitego spożycia węglowodanów, grupa przyjmująca wyciąg utrata wagi wyniosła średnio 4,35 kg, a zmniejszenie obwodu tali 8,3 cm, podczas gdy w grupie placebo wartości wyniosły odpowiednio średnio 0,85 kg i 3,3 cm. Wyniki były statystycznie znaczące.

W najnowszym badaniu3 oceniano wpływ suplementacji wyciągiem u osób z nadwagą w dwóch fazach – odchudzania (restrykcyjnej diety) w ciągu 12 tygodni i utrzymania osiągniętej wagi (bez ograniczeń spożycia kalorii) przez 24 tygodnie. W pierwszej fazie utrata wagi z zastosowaniem diety oraz StarchLite® (Phase2®) była znacząca 2,91 kg ± 2,13 kg w porównaniu do grupy przyjmującej placebo. W drugiej fazie 73,5% uczestników zdołało utrzymać osiągniętą wagę. Nie zgłoszono niepożądanych efektów przez cały okres 36 tygodni.

Niezależne badanie4 przeprowadzone we Włoszech wykazało, że suplementacja wyciągiem StarchLite® (Phase2®) spowodowała utratę wagi. W badaniu (podwójna ślepa próba, kontrolowana placebo) wzięło udział 60 osób z nadwagą w wieku od 25 do 45 lat. Uczestnicy spożywali produkty zawierające skrobię podczas jednego z głównych posiłków wraz z wyciągiem lub placebo. Oceniano masę ciała, procentową zawartość tkanki tłuszczowej i obwód bioder, talii oraz ud. Po 30 dniach w grupie stosującej wraz z posiłkiem wyciąg, odnotowano spadek wagi średnio 3,25 kg i 10,5% spadek tłuszczowej masy ciała oraz znaczącą różnicę we wszystkich ocenianych pomiarach w porównaniu z grupą przyjmującą placebo (w której odnotowano małą lub żadną utratę wagi). 


Chrom
 

Chrom jest niezbędnym dla organizmu składnikiem odżywczym, reguluje poziom cukru we krwi, wzmacnia działanie insuliny, wpływa korzystnie na gospodarkę tłuszczową  kontrolując cholesterol. Dostateczna ilość chromu w organizmie jest czynnikiem przeciwdziałającym cukrzycy. Chrom oprócz regulowania stężenia glukozy we krwi, wpływa korzystnie na gospodarkę tłuszczową organizmu, powodując spadek stężenia cholesterolu i lipidów. 
W badaniu5 trwającym 6 miesięcy oceniano wpływ pikolinianu chromu na wrażliwość na insulinę, kontrolę poziomu cukru we krwi i skład ciała u osób z cukrzycą typu 2. Każda grupa była badana w 3 miesięcznych okresach, w których połowa otrzymywała pikolinian chromu, a druga połowa placebo. W grupie stosującej suplementację chromem zaobserwowano poprawę wrażliwości na insulinę i kontroli glikemii. Ponadto, uzupełnienie chromu w diecie znacznie osłabiło przyrost masy ciała i przyrost tkanki tłuszczowej w porównaniu z grupą placebo.

Kolejne badanie6 przeprowadzone na młodych zdrowych ochotnikach miało na celu ocenę doraźnego wpływu suplementacji chromu na poziom glukozy we krwi po spożyciu posiłku. Dotychczasowe badania wykazały, że chrom wzmaga działanie insuliny w komórkach i poprawia tolerancję glukozy w regularnej suplementacji długoterminowej. Randomizowane badanie przeprowadzono metodą podwójnej ślepej próby, naprzemiennej, kontrolowanej placebo. Badani otrzymywali standaryzowane posiłki zawierające 75 g węglowodanów (biały chleb wzbogacony pikoliniaem chromu lub bialy chleb niezbogacany – grupa placebo) po których badano poziom glukozy we krwi. Efekt doraźnej regulacji poziomu glukozy we krwi i w efekcie obniżenia indeksu glikemicznego posiłku w grupie otrzymującej posiłek wzbogacany chromem, był znaczący jednak nie wystąpił u wszystkich badanych. 

Zbadano7 wpływ pikolinianu chromu na skład ciała, w randomizowanym, podwójnie ślepym, kontrolowanym placebo badaniu. Łącznie 154 pacjentów otrzymywało placebo, 200 ug lub 400 ug pikolinianu chromu dziennie. Badanych poproszono o spożywanie przynajmniej dwóch porcji preaparatu białkowo-węglowodanowego wzbogaconego pikolinianem chromu. Nie ograniczano dotychczasowego trybu życia dietą czy aktywnością fizyczną. Skład ciała zmierzono przed i po 72 dniach badania przy użyciu testu podwodnego (metoda przemieszczenia). Analiza danych wykazała, że nie było istotnych różnic w składzie ciała między trzema grupami. Po upływie okresu testowego, obie grupy 200 µg i 400 µg miały znacznie wyższe pozytywne zmiany w BCI w porównaniu z placebo. Nie stwierdzono istotnych różnic w BCI stwierdzono pomiędzy grupami 200 µg i 400 µg. Suplementacja 200 ug / d chromu może prowadzić do znacznej poprawy składu ciała.


Cynamonowiec cejloński
 

W badaniach in vivo przeprowadzonych na modelu zwierzęcym wykazano korzystny wpływ wyciągu na insulinowrażliwość i związane z nią parametry. Zaobserwowano również, że podanie ekstraktu szczurom poprawia zarówno wrażliwość tkanek na insulinę, jak i wydzielanie insuliny przez komórki β trzustki. Stwierdzono działanie cytoprotekcyjne na trzustkę i komórki produkujące insulinę.

Interesujące wyniki badań na modelu zwierzęcym skłoniły do przeprowadzenia prób klinicznych na osobach chorych na cukrzycę. W jednym z pierwszych badań8 zaobserwowano, że podawanie cynamonowca powoduje obniżenie stężenia glukozy w surowicy o 18-29%, obniżenie stężeń w surowicy: trójglicerydów o 23-30%, cholesterolu całkowitego o 12-26% i LDL-cholesterolu o 7-27%. Zmiany w stężeniu HDL-cholesterolu w surowicy nie były istotne statystycznie. Badanie objęło 60 osób z cukrzycą typu 2, nie leczonych insuliną, w wieku powyżej 40 roku życia, z niewyrównaną cukrzycą (glikemia na czczo wynosiła od 140 do 400 mg/dl). Czas wynosił 40 dni, oceniane parametry były analizowane również 20 dni po zakończeniu stosowania cynamonowca lub placebo. Korzystne efekty stosowania cynamonowca utrzymywały się jeszcze po 20 dniach od przerwania leczenia. Nie obserwowano żadnych zmian badanych parametrów w grupach, w których podawano wyłącznie placebo. Nie zanotowano również efektów ubocznych. 

W niemieckim badaniu9 z 2006 r. (badanie randomizowane, podwójnie ślepa próba) grupie 65 osób z cukrzycą typu 2 przez 4 miesiące podawano standaryzowany wyciąg z cynamonowca w dawce odpowiadającej 3 g cynamonowca na dobę lub placebo. Obserwowano zmniejszenie glikemii na czczo,  w tym przypadku o 10%. Efekt ten był istotnie wyższy w porównaniu do obniżenia glikemii o 3% w grupie placebo. Natomiast nie wykazano wpływu na profil lipidowy ani  obniżenia wartości hemoglobiny glikowanej. Ponadto im wyższy był wyjściowy poziom cukru we krwi, tym większy był efekt obniżenia jego poziomu pod wpływem cynamonowca. Oznacza to, że efekt działania cynamonowca jest silniejszy u chorych z niewyrównaną cukrzycą. 


Referencje naukowe:

1. Udani J, Hardy M, Madsen DC. “Blocking Carbohydrate Absorption and Weight Loss: A Clinical Trial Using Phase 2 Brand Proprietary Fractionated Bean Extract.” Alt Med Rev. 2004;9(2).
2. Udani J, Singh B, “Blocking Carbohydrate Absorption and Weight Loss: A Clinical Trial Using a Proprietary Fractionated White Bean Extract”, Alternative Therapies in Health and Medicine, Jul/Aug 2007, Vol. 13, No.4.
3. Marilyn L. Barrett, Jay K. Udani, “A proprietary alpha-amylase inhibitor from white bean [Phaseolus vulgaris]: A review of clinical studies on weight loss and glycemic control,” Nutrition Journal, March 2011
4. Celleno L et al. “A Dietary Supplement Containing Standardized Phaseolus vulgaris Extract Influences Body Composition of Overweight Mean and Women.” Int J Med Sci. 2007;4:45-52. 
5. Martin J, Wang ZQ, Zhang XH, Wachtel D, Volaufova J, Matthews DE, Cefalu WT. “Chromium picolinate supplementation attenuates body weight gain and increases insulin sensitivity in subjects with type 2 diabetes.” Diabetes Care. 2006 Aug;29(8):1826-32.
6. DiSilvestro R.A., Dy E., “Comparison of Acute Absorption of Commercially Available Chromium Supplements,” Journal of Trace Elements in Medicine and Biology 2007; 21: 120–124.
7. Gilbert Kaats, Kenneth Blum, Dennis Pullin, et al., “A Randomized, Double-Masked, Placebo-Controlled Study of the Effects of Chromium Picolinate Supplementation on Body Composition: A Replication and Extension of a Previous Study,” Current Therapeutic Research June 1998; 59:6, 379-388.
8. Khan A et al. “Cinnamon improves glucose and lipids of people with type 2 diabetes.” Diabet Med.2012, Dec;29(12):1480
9. Mang B, Wolters M, Schmitt B, Kelb K, Lichtinghagen R, Stichtenoth DO, Hahn A. “Effects of a cinnamon extract on plasma glucose, HbA, and serum lipids in diabetes mellitus type 2.” Eur J Clin Invest. 2006 May;36(5):340-4.

Realizacja zamówienia i wysyłka

Staramy się, aby złożone zamówienie dotarło do Państwa jak najszybciej, zazwyczaj trwa to nie dłużej niż 2-3 dni od momentu dokonania zakupu w naszym sklepie. Wszystkie produkty, które oferujemy w sklepie online są dostępne w naszym magazynie. Jeśli pojawią się jakieś trudności i nie będziemy w stanie zrealizować Państwa zamówienia w zakładanym czasie, skontaktujemy się z Państwem.

Dla Państwa wygody oferujemy wysyłkę zakupionych towarów za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD. Przesyłkę odbiera od nas kurier i przekazuje do centrali. W 99% przypadków paczka już na drugi dzień będzie u Państwa. Koszt takiej usługi to - 15 zł

Dla naszych Klientów, wprowadziliśmy darmową przesyłkę dla dużych zamówień. Wszystkie zamówienia, których wartość przekracza 500 zł, wysyłamy za darmo. 

Jeśli chcecie Państwo, aby zakupione przez Was produkty zostały wysłane do innego kraju, to proszę pamiętać, że takie zamówienia realizujemy tylko po przedpłacie (nie dopuszczamy tu opcji "zapłaty przy odbiorze"). Paczki zagraniczne wysyłamy za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD. Aby otrzymać wycenę transportu, proszę skontaktować się z nami mailowo. Aby skutecznie oszacować koszty, przesłana wiadomość musi zawierać dokładny skład zamówienia oraz adres dostawy.


Sposoby płatności

Dla Państwa wygody udostępniamy różne sposoby płatności za zakupione towary: 

- Płatność przy odbiorze;
- Płatność przelewem;
- Płatność przez Internet;


Płatność przy odbiorze:

Wybierając płatność przy odbiorze za złożone zamówienie zapłacicie Państwo kurierowi podczas odbioru paczki. Jest to najłatwiejsza forma płatności, lecz z racji na dodatkowe koszty pobrania wysyłka jest trochę droższa niż przy płatności z góry. Całkowity koszt takiej usługi, wliczając wysyłkę wynosi - 18 zł

Płatność przelewem:

Poniżej znajdziecie Państwo dane naszego konta, na które należy dokonać zapłaty za zamówiony towar:

Svenska Vitaminer Sp. z o.o.
ul. Kraszewskiego 36/123
30-110 Kraków

BNP Paribas KONTO NR: 92 1600 1039 1846 8481 1000 0004

Płatność przez Internet dotpay:

W naszym sklepie możecie Państwo bezpiecznie płacić przez system dotpay. Po złożeniu zamówienia uruchomi się przekierowanie na stronę dotpay, tam należy wybrać płatność kartą lub przelew bankowy. Szyfrowane połączenie gwarantuje bezpieczne przesłanie Państwa danych.

alt

Treść strony widoczna tylko dla zalogowanych klientów.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję